Urządzenia i Akcesoria
Sorbet jagodowy z miętą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
50 g cukru miętowego (patrz wskazówka)
-
600 g borówek, mrożonych, (patrz wskazówka)600 g jagód, mrożonych (patrz wskazówka)
-
20 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.4 g
Kalorie
489.8 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LATO
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Szybki sorbet cytrynowy
45min
Granita truskawkowa
15min
Granita z nektarynek
6h 20min
Sorbet truskawkowy
5min
Szybki sorbet owocowy
5min
Sorbet pomarańczowy
12h
Sorbet z mango
1h 10min
Sorbet z truskawek
1h
Lody truskawkowo-jogurtowe
25min
Sorbet bananowy z wiśniami
6h 10min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5h 25min
Sorbet z owoców leśnych
1min